maanantai 6. helmikuuta 2012

Voi Jesus kon rautaasia raileriloota!!

J-P Siili tempaasoo kankaalle Härmän kovan kastin Mikko Leppilammen johdolla. Tarina sijoottuu 1800-luvun Pohojanmaalle, englanniksi leffan nimi onkin Perifery... Mut jokos snää oot nähry tän? (Traileriringin juuret tuloo Karjalast, toim huom)


Rautaisia kohtaloita tulee tässäkin, kolme sukupolvea naisia samalla sukutilalla, sama tähtitaivas talon yllä.. nyt tosin pysytellään kai 1900-luvulla... Saara Cantellin aiemmat Unna ja Nuuk sekä Kohtaamisia ovat jääneet vähän marginaaliin..


Unna ja Nuuk yhdistää Saara Cantellia ja KatjaGauriloffia. Gauriloff on ollut mukana mm. Miesten Vuoro dokkarissa, nyt ensi-iltaan tulossa hiukan monikansallinen Säilöttyjä unelmia... Mut dokumentit on nousussa!!!


Pari kotimaista pitää vielä nostaa esiin uudestaan. Traileriringin tiimi on bongannut pari ihmistä, jotka ovat nähneet elokuvan Vuosaari ja kehuneet sitä. Sen kaikesta ahdistuksesta huolimatta... Nenäliinat mukaan!!! Ja antakaa palautetta lisää. Tässä jo luultiin että traileri ratsastetaa nyt Robbie Williamsilla vaan....

Ja tämän elokuvan "Varasto" varasto on bongattu myös. Riihimäen RTV:n maalivarasto - lieneekö kuitenkaan ihan samanlainen meininki... (vaikka kyllähän varastohommissa on melko hulvaton meininki aina, toim.huom)



3 kommenttia:

Simo Siitonen kirjoitti...

siis haloo. kuka jaksaa tota leppilampee? nyt en ainaskaa haloo kattoo tota härmää.

Traileririnki kirjoitti...

Traileriringin tiimi on myös hämmentynyt. Elokuva pohojaalaasista mutta ei Esko Nikkaria?!?!? Sen sijaan leppilampi, rohkea yritys. Mutta ettei ole edes Kalevi Haapojaa?!?!
http://nurmofilmi.nettisivu.org/files/2009/03/nurmoo10.jpeg

Anonyymi kirjoitti...

Kuulemma hyvä täytyy käydä