lauantai 4. helmikuuta 2012

Cinéma vérité - Harry Potter ja Uriah Heep ?!

Toiset puhuu sivistyneesti Cinéma vérité:stä (heittomerkkien määrä ja paikka vaihtelee sivistyksen määrästä riippuen) ja toiset sitten vaan katsoo tosi-tv:tä. Kummin vaan, ohjaaja Josh Trankin "Chronicle":n traileri nyt vaan on tosi hienosti rakennettu...


Muistuttaapi heti mieleen Neill Blomkampin "District 9"- pätkän joka hiukan yllättäen oli ehdolla 4 Oscariin. Harva cinema verite-tekniikkaa käyttävä leffa kuitenkaan sisältää kissanruokaa sisältäviä jättilaiskatkarapuja...


No ehkä tästä seuraavasta elokuvasta uskaltaa oikeasti sanoa on se kuuluu kastiin Cinéma vérité??! Kehuvat tuota ihan oikeasti hyväksi dokkariksi..?! Onko joku nähnyt?


Ehkä se juttu onkin se että nyt käytetään "truth cinema"-tekniikkaa myös fiktioleffoissa. Vai miten selittyy että cinema verite liitetään myös Harry Potteriin?! Varsinkin Kuoleman varjelusten ykkösosaan??!! Erottuuko se tekniikka nyt tästä trailerista sitten?!


Öh,... ei Traileriringin tiiminkään mielestä? Mutta Harry Potter lienee kuollut ja kuopattu kakkososassa? Siis long live Daniel Radcliffe. On siis olemassa potterin jälkeistä elämää... vai onko? (nyt sitten soimaan se Uriah Heep)




Ei kommentteja: