lauantai 11. helmikuuta 2012

Näitä odotetaan vuonna 2012!!!

Noniin-noh, se on vähän että kuka odottaa ja kuka ei... Mutta koska tämä seuraava traileri on jo ilmestynyt niin laitetaanpa paistumaan... Bourne Legacy.... Ilman Bournea, tai siis Matt Damonia, mukana sen sijaan "Hurt Lockerissa" vakuuttanut Jeremy Renner. Tätä Traileririnki ainakin odottaa tänä vuonna: Neljäs osa Bourne trilogiaan eli mikäs se sitten on kvadrilodia?!... Mut silti -  OH YEAH!!!



Ja kun toiminnasta on puhe niin James Bondhan tulee taas kohta markkinoille: Skyfall - vieläkös se franchise kiinnostaa?! Ei Traileririnkiä oikein jaksa innostaa vaikka mukana pahiksena on Javier Bardem... eikä traileria oikein ole vielä jaossakaan... Mutta tämä Gravity kyllä kiinnostaa....

Kesäkuussakohan se oli tulossa tämä Prometheus ... Traileri näyttää hyvältä ja ei kai tämä Ridley Scottinn uusi veto ihan Aliens lämmitys voi kuitenkaan olla?! Jotain uutta koukkua on VARMASTI luvassa


Ensi jouluna saanee ensi-iltansa Quentin Tarantinon uusi elokuva, Django Unchained. Sepä se kuuluu kyllä niihin vuoden odotetuimpiin trailereihin, sitä ei siis vielä ole näyttää, mukana kuitenkin Tarantinolla setissä Samuel L. Jackson, Joseph Gordon-Lewitt, Christoph Waltz ja erityisesti Kurt Russell ja Don Johnson.... Kasarihelmiä!!!! SItä herkkua odotellessa täytyy tsekata Wes Andersonin tuleva Moonrise Kingdom. Real boyscout-meinikiä, mutta kuitenkin Edward Norton, Bruce Willis, Bill Murray, Harvey Keitel... Siis ihan oikeesti - päällikkötasoa!!!


Se toinen kova Anderson, PT Anderson taas tekee elokuvaa "The Master", joka kuvannee skientologian alkua. Pääosissa Philip Seymour Hoffman ja Joaquin Phoenix.. vaan eipä löydy vielä traileria siihen. Eikä ole löytynyt vielä Steven Spielbergin "Lincoln" -elokuvaankaan. Daniel Day-Lewis on siinä pääosassa Sally Fieldin kanssa...Ihan eri elokuva kuin Tim Burtonin Lincoln-elokuva siis, jossa on mm. vampyyreitä, köh..




 Scorsese vääntää Shusaku Endon romaania elokuvaksi, nimi tulee olemaan "Silence", mukana myös herra Day-Lewis ja Benicio del Toro. Mutta tässäpä Zombie-leffa joka vaikuttaa metkalta... ja johon löytyy jo materiaalia...


Kelpaisiko joku näistä vai odotatko jotain muuta... Dark Knight Rises, Les Miserables uudelleenlämmitys, Amazing Spiderman, Romanttista komediaa?? Mitä laitetaan??!!


2 kommenttia:

Salli kirjoitti...

Katselin tuon Moonrise Kingdomin trailerin. Jälleen sarjassamme tosi erikoinen kuva mun makuun. Miten mä aina onnistun valitsemaan tuollaisia!!

Traileririnki kirjoitti...

Erikoinen on mutta kiehtova. Ihan koukussa ollaan!!!