lauantai 4. helmikuuta 2012

Interested in Love? Actually?

Romanttinen komedia on ihana, kevyt, hauskoja juonenkäänteitä omaava elokuva. No vaikeakos sellainen on tehdä, kaava on valmiina: Otetaan nuori, miellyttävän oloinen pari, jotka ilmiselvästi ovat tarkoitetut toisilleen mutta jotka olosuhteista ja asioita monimutkaistavista käänteistä johtuen pysyvät toisistaan erossa. Väliin tulee vanhemmat, luokkaero, aiemmat suhteet tai muu menneisyys jne jne.... kaikki esteet kuitenkin kierretään, häät pystyyn ja Happy-End!

Vaan ei se siltä tunnu että se helppoa olisi kun niitä katsoo.... Ei oo Pretty Womanin ylittänyttä.... ja siitä on kakskytä vuotta...


Woody Allen ja Owen Wilson... Tämähän vois olla hauskaa koska eihän se voi olla liian alykköä jos siinä on Owen Wilson?!?!? vai voiko?!?!


Madonnan uusi ohjaustyö W.E. (ja lausutaan ehdottomasti dabljuu ii eikä wii... Madonnan huomautus) taitaa taipua romanttisen draaman puolelle. Tai ehkä oikeestaan pelkän draaman... onpa sanottu niinkin että onneksi hän suunnittelee taas kiertuetta - eipähän ehdi näihin leffahommiin... koko Madonnan leffaura on melkoista draamaa (tragedia, tragikomedia...)


Jos taas paino pannaan komedia-akselille niin Steve Carelliin voi kyllä luottaa. Hullu, Hölmo, Rakkaus... (sika hyvä suomennos) Tämähän on pyöriny leffateattereissa niin kauan että joku jopa lienee nähny tän?!?! SPOILERALERT: Trailerilla saattaa vilahtaa Ryan Goslingin 6-pack... No Emma Stone ja Marisa Tomei, öh... nam?


Pannaan yhteen Karibia, Johnny Depp ja rommia pullo niin saadaan umpityhmä merkkarifranchise jossa on 2 tuntia liian pitkät episodit..? Noh, kyllä, jos asiaan sotketaan Disney ja Jerry Bruckheimer. Jos lähdetään kunnon kässäristä liikkeelle niin saadaan myös ok matskua...The Rum Diary..



Aika tuoreen tuntuinen, ainakin trailerina on tämä "viiden vuoden kihlaus"-projekti :


Traileriringin tiimi heittäää vielä takahuoneesta alertit: Michaen Mohan on ohjannut elokuvan Save the Date. Sitä ootellessa otetaan vastaan Hyviä ROM-KOM vinkkejä!!

Onko tän oltava täällä... Facebook-palautteen perusteella siis on:


1 kommentti:

Pekka yrittäjä kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.