perjantai 27. heinäkuuta 2012

Seuraa näitä: Mia Wasikowska

Jos elät maailmassa jossa kova naisnäyttelijä on nimeltään Meryl Streep ja tulevaisuuden lupaus on Natalie Portman niin lienee paikallaan kurkistaa tutkasta muutama tuoreempikin nimi. Traileriringin tiimi suosittelee seuraavaksi kestosuosikiksi Mia Wasikowskaa, s.14.9.1989.

Kuvan lähde: http://cinemaandpopcorn.blogspot.fi

Australialaisen Mia Wasikowskan ura ei tietenkään ole vielä kovin merylstreeppimäinen, onhan neito hädin tuskin täyttänyt 20 vuotta. Varsinainen "Hollywood"-ura alkoi HBO:n In Treatment sarjassa Sophiena vuonna 2008. Merkittävä leffarooli tuli vastaan 2009 elokuvassa That Evening Sun.
Elokuvan cast sai tuona vuonna Teksasissa vuosittain pidettävilla South By Southwest (SXSW) flmijuhlilla Best Ensemble Cast -erikoispalkinnon.


Seuraavana vuonna Mia oli nimiosassa Tim Burtonin Alice in Wonderland elokuvassa. Jostain syystä Traileritiimi on missannut tämänkin kovasti puffatun leffan...


Sen sijaan seuraava leffa on bongattu ja hyväksi havaittu. Mia pärjää kovassa seurassa, muissa naisrooleissa ovat edellisen sukupolven suuruudet Anette Bening ja Julianne Moore... The Kids are Allright elokuvan ohjaaja on Lisa Cholodenko..


Nimirooleja on lohjennut sittemmin Mialle ihan kivasti - ja kovia rooleja tuleman pitää... Cary Fukunagan Jane Eyre vuodelta 2011 kannattanee katsoa:


Mian on nousussa ja kito on jyrkkää... Tulossa olevaa herkkua on esimerkiksi jo Tom Hardyn yhteydessä esitelty Lawless,  Chan-wook Parkin Stoker Nicole Kidmanin kanssa sekä Sophie Barthesin ohjaama Madame Bovary Paul Giamattin kanssa.... Traileritiimi odottaa vesi kielellä....

Ei kommentteja: