tiistai 24. heinäkuuta 2012

Seuraa näitä: and introducing Tom Hardy

Silloin tällöin elokuvan ihmeellisessä maailmassa tulee tehdä pikku reality check. Varsinkin kun tapana on seurata tiettyjen näyttelijöiden elokuvia jonkinlaisen laadun ylläpitämiseksi. Kun seuraamasi näyttelijät Kevin Spaceystä Gregory Peckiin saavat joko elämäntyöoscareita tai siirtyvät tuottajaportaaseen niin lienee aika katsella markkinoita vähän terävämmin, ketäs täällä markkinoilla nyt oikein pyörii ja mitäs heidän CV:ssään siis olikaan...

Source: Sarah Dunn via http://dontbesillyo.tumblr.com/

Tom Hardy, s. Edward Thomas Hardy, 15.7.1977, on brittiläinen näyttelijä joka saa yhä kuumempia ja kuumempia rooleja. Kuumimpana roolisuorituksena juuri tällä hetkellä ehkä tämä, Bane elokuvassa Dark Night Rises (kuva seuraavassa thumbnailissa !):


Etenemismielessä Tom Hardyn ura saavutti rakettimaisen vauhdin miehen pokatessa roolin Christopher Nolanin edellisessä projektissa, joka oli Inception. Mindfucker-tyyppinen elokuva on kova myös traileriltaan, mutta Tom Hardyn suoritus melko taskulämmin. Millä lihaksilla (ilmeisten lisäksi) tämä kaveri kerää kuumimmat miesroolit?? Traileri tällä kertaa aika coolina (ehkä kuitenkin hauskana) a-cappella versiona...


Jos suoritukset ovat näin ovat näin välimellania, kuten edellisessä, täytyy historiasta löytyä jotain vähän kovempaa matskua. Tom Hardyn historia alkaa Pfc. John Janovecina sarjassa Band of Brothers. Esiintyi kahdessa osassa vaan eipä ole muistikuvaa tästä, paras Traileritiimin veikkaus: tuli toisessa ja kuoli toisessa.... Saa kommentoida jos jollakulla on parempaa tietoa... Sen sijaan kaivelisin esille pari elokuvaa joista ehkä saa käsitystä Tom Hardyn potentiaalista, ensimmäisenä jonkinmoiseen kulttimaineeseen noussut Guy Ritchien Rocknrolla:


Ehkäpä, ehkäpä....Mutta tässä totuus tuodaan tapetille jo enemmän kuin selkeästi: Nicolas Winding Refnin elokuva vuodelta 2008 eli ennen Tom Hardyn Nolan kytköksiä: Bronson. Ja jos tuo omituinen ohjaajanimi kuulostaa tutulta niin hyvä. Jos ei kuulosta niin suosittelen tsekkailemaan, viimeisin leffa oli kevään kuuminta hottia, Drive, johon palaamme hiukan myöhemmin.... Ei tarvitse olla Christopher Nolan tajutakseen että tämä on tiukkaa:


OH YEAH - tämä Tom Hardy otetaan seurantaan, eikös?.... Seuraava mahdollisuus jo tässä, Lawless, joka tulee Suomen ensi-iltaan syyskuussa, Mukana myös eräät Guy Pearce ja Gary Oldman:


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäinen kuva Sarah Dunn. Cheers, dontbesillyo.tumblr kautta Google Translate

Traileririnki kirjoitti...

Kiitokset huomiosta. Linkitys ja lähde lisätty blogitekstiin.